AFSPRAAK MAKEN

PRAKTISCH

HOE KRIJG JE HET BESTE RESULTAAT?

 

Voetreflexologie vermindert stress en spanningen, geeft energie, verbetert de algemene conditie, verhoogt de immuniteit, stimuleert de bloedsomloop, de spijsvertering en het lymfestelsel (waardoor het lichaam beter afvalstoffen verwijdert) en harmoniseert de werking van onze hormonen. Het zorgt daarnaast voor een totale ontspanning en een herstel van het evenwicht in het lichaam. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen (gespreid over een aantal weken) aangewezen, maar dit beslist de klant uiteraard volledig zelf. Een kennismaking via een ontspannende sessie is sowieso een unieke beleving.

In acute situaties (bv. depressie) is een ondersteunende frequentie van twee behandelingen per week aangewezen. Afgaand op de evoluties worden deze afgebouwd naar één per week enzoverder. Wij willen nogmaals benadrukken dat een voetreflexoloog geen arts is en bijgevolg geen diagnoses kan en mag stellen. Bij ernstige medische problemen kan het een ondersteunende behandeling zijn, maar in geen geval een vervanging voor noodzakelijke medicatie of andere medische behandelingen.

CONTACT & AFSPRAAK

 

We werken ENKEL op telefonische afspraak. Je kan ons bereiken op 0472 262 115.

Een afspraak annuleren kan eveneens enkel telefonisch tot 4 uren voordien.

 

Je kan bij ons terecht voor een sessie op het adres Gentweg 54 - 9971 Kaprijke (Oost-Vlaanderen). Binnen een straal van 10 kilometer, kunnen wij eveneens aan huis komen.  We rekenen hiervoor een verplaatsingskost aan van € 0,50 per kilometer bovenop het tarief van de gekozen optie.


We vragen cash betaling VOOR aanvang van de sessie. Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Contacteer ons voor meer informatie over cadeaubonnen of voorwaarden voor korting vanaf 4 beurten.


0472 262 115


't Voetenspel respecteert jouw privacy en verwerkt contactgegevens van klanten enkel in de eigen boekhouding, klanten- of prospectenbeheer. Deze contactgegevens worden onder geen enkele omstandigheid doorgegeven naar andere partijen, tenzij op uitdrukkelijke vraag van de klant. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan je terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.


Liesbeth Verheughe is lid van BEVO, de beroepsvereniging voor reflexologisten in België.

©2019 't Voetenspel  - Webdesign NOLOXBOX